Petiniz İçin Tığ işi Minder

Kızıma Tığ işi Minder Ördüm.

Örmek  istiyorsanız kalın  makarna  yün  ve  en  kalın tığ alacaksınız.  Ben  evdeki  artmış  yünleri  kullandım. Ortadan beş  altı  zincirle  başlayıp,  üçlü  trabzanlarla,  düzgün  bir  yuvarlak  elde  etmek  için her  sırada aralarda artırarak öreceksiniz. Artırma  işini  kontrollü  yapın. Yani  godeli  ya  da  çukur  olmamalı. 11 sıra  sonra  artırmayı  bırakıp düz  örün. Bu  da  7  sıra  olacak. Kenarları içe  kıvırıp elyafla  doldurarak simit  şeklinde dikin.  İçine  neşeli  desenli  bir  kumaştan  fırfırlı  bir minder  de  dikmeyi  düşünüyorum  ama  uygun  renkli  kumaşım  yoktu  evde. Daha  sonra yapacağım.

Reklamlar

16 Yorum

Filed under Ürettiklerimden, Crochet, Hobilerim, Uncategorized

16 responses to “Petiniz İçin Tığ işi Minder

  1. >Bravo doğrusu, her yaptığınızı hayranlıkla izliyorum.Eminim buna Jane bile hayran olmuştur.Ne kadar yaratıcı elinize sağlık.

  2. >Çok güzel olmuş annasi.Bende Şanslı'ya yapmak istiyorum ama bakalım ne zaman.Tasmasıylada uymuş.Öptüm ensesinden.Sevgiler:)

  3. >Teşekkür ederim Defne Hanım. Jane çok sevdi, hemen poz verdi. Benzerlerini flickr da görmüştüm, ''ben bunu kolaylıkla yaparım'' dedim ve oldu gerçekten de. Herkes yapabilir aslında.Şanslı'ya da çok yakışır. Tombişim nasıl oldu annesi? İyileşti mi?

  4. >Sahibi çok beğenmiş zaten poz veriyor :)Benim kız görmesin hemen ister aynından.Sevgilerimle…

  5. >Jane'iniz çok tatlı. Benim Paşa'm da evde otursa böyle temizcecik. Ama nerdee. Hep kız peşinde:))Hayvanlara insanlardan daha çok acıdığımı söylesem ayıp mı olur?

  6. >Jane çok tatlıymış. El emeğiyle harika şeyler üreten tüm insanların önünde eğildiğim gibi sizin önünüzde de eğiliyorum …Blogumu ziyaret eder, yorumlarınızla şereflendirirseniz sevinirim.Sevgiler.

  7. >Şuna bak, nasıl da biliyor kendisi için örüldüğünü, nasıl da sahiplenip poz vermiş, ellerine sağlık…

  8. >ben bu sıpaya da minderine de bayıldım. Ellerinize sağlık, kuzum da güle güle kullansın

  9. >ellerinize sağlık ne güzel olmuş

  10. >harika olmuş ellerinize sağlık,o jane de bir yakalasam offf çook tatlı maaşallah:))güle güle yatsın içinde inşallah:))

  11. >Ne guzel olmusellerıne saglıkgule gule kullansın:)

  12. >ne güzel olmuş öyle..ellerinize sağlık..

  13. >ben onu yerim o göbişe suratımı gömer bir güzel öperim . çok tatlıellerine sağlık benim BADEM ilk yeni olduğunda bir seviniyor ama koltuk tepelerinden inmiyorki özelliklede benim devamlı oturduğum yer için birbirimizi kolluyoruz:))))) aslında yapmalı böyle koltuğun içine koyarız:))sevgiler

  14. >Teşekkür ederiz canım benim.Biraz daha iyi…İlaçların bitmesini beklemek lazım sanırım.Sevgiler:)

  15. >Ahh yerim ben bu güzel kızı 🙂 Nasıl da biliyor onun olduğunu 🙂 keyifle uyusun tatlı Jane. Ellerine sağlık canım ablacığım 🙂

  16. >ne kadar şanslıı Jane ve Minik maşallahh.Allah size ve onlara sağlıklı uuzn ömür versin.minderi çokk hoş olmuş.elinize sağlık.

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )